Buletin de știri

Contactați-ne

Suportul nostru este disponibil 24/7.

Telefon:+40746639274 +40751101420 (10:00-18:00)

Contactați echipa noastră!

Termeni si condiții

Accesarea site-lui Hottee.ro pentru informare, vizitare și/sau cumpărături implică acceptarea termenilor și condițiilor prevăzute mai jos. Se recomandă citirea cu atenție a acestora.

Hottee.ro are dreptul de a face modificări ale acestor termeni și condiții, cât și orice modificări asupra site-ului, fără notificare.Informații despre produse

Hottee.ro pune la dispoziția consumatorului informații despre calitatea, dimensiunile si descrierea produselor. Totuși, datorită diferențelor de calibrare al monitorului, culorile vizualizate online pot fi diferite de culorile reale ale produselor.
Pentru informații suplimentare ne poți contacta prin email și iți vom răspunde in cel mai scurt timp posibil.


Comanda

Hottee.ro nu impune o comandă minimă. Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate in LEI și conțin TVA. Taxele de transport nu sunt incluse in prețul produselor și vor fi afișate separat la finalizarea comenzii.
Comenzile plasate in zilele lucrătoare, până la ora 17, se procesează in cel mult 24 ore.
Comanda făcută pe site se consideră un contract și aceasta implică urmatoarele: Hottee.ro se obligă să livreze produsele, iar cumparatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.


Contul de membru

Pentru crearea contului, clientul trebuie să furnizeze toate datele actuale, corecte și complete și să completeze toate câmpurile marcate ca obligatorii din formularul de inregistrare.Politica de confidențialitate

Hottee.ro respectă cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.
Hottee.ro utilizează datele doar pentru a confirma si livra comanda.
Prin inregistrarea ca membru sunteți responsabil de păstrarea in siguranță a parolei de acces al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavostră de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavostră.

Clauze finale

Pentru orice probleme întâmpinate vă contactăm prin email sau telefonic.